Columns & Blogs, het vervolg

Juni 2015 maakte ik bekend dat ik van start ging met de opleiding Columns & Blogs van de Schrijversacademie. Verwachtte tijdsduur…1,5 jaar. Inmiddels ben ik bijna aangeland in maart 2018. Ik noem mezelf geen rekenwonder, maar een ding is zeker. Dit is, op 4 maanden na, 3 jaar verder. Daar komt geen hogere wiskunde aan te pas. 

Na de basisopleiding, die wel degelijk afgerond werd in het de periode 2015-2016, volgde een lange pauze. De vervolgmodules van de specialisatie liepen vaak synchroon met mijn andere hobby, reizen. Tel daar een hele drukke periode op mijn werk bij op en ik was sneller dan gedacht alweer 2 jaar verder.

Nu ben ik niet heel erg bijgelovig, maar in dit geval lijkt het erop dat het wachten beloond wordt. Kort geleden zag de nieuwe module ‘Reisverhalen schrijven’ het levenslicht. Mijn interesse om te starten groeide zienderogen, maar de lokatie Amsterdam was me net te ver. In Utrecht volgde de specialisatie van mijn oorspronkelijke keuze ‘Columns&Blogs’. En wat blijkt, deze wordt door de docent van ‘Reisverhalen’ toevallig gegeven. Het beste van twee werelden.

Ik zal onder dit hoofdstuk regelmatig stukjes plaatsen die in verband met de opleiding geschreven worden. Feedback is altijd welkom.

2 gedachten over “Columns & Blogs, het vervolg”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s