‘ Schrijfbeelden’ in ontwikkeling

Schrijversacademie

Het schrijven is er allemaal een beetje bij ingeschoten de laatste weken. Griepje, werken, en zoals altijd weer druk, druk, druk met van alles en nog wat.

Ook wilde ik eerst een heuse fotogallery kunnen maken op mijn blog, voordat ik weer een verhaal zou plaatsen. En laat ik over één ding helder zijn, …ik ben géén digitechneut. Dus ging er aardig wat tijd verloren om die klus te klaren.

Ik steeg boven mijn eigen kunnen uit en dat leidde tot een euforisch moment toen het resultaat van mijn urenlange zwoegen eindelijk naar wens op het scherm verscheen. Veel bloggers van het digitijdperk zullen werkelijk niet weten waarom dit zo’n punt voor me is, maar IK voel me waarlijk trots. Het doel van dit blog was tenslotte mijn plaatjes combineren met verhalen over alledaagse dingen, natuur en reizen. Een goede fotopresentatie is daarbij essentieel. Vanaf nu zijn zullen er dus vaker foto’s over een onderwerp of gebeurtenis verschijnen.

En er is nog meer nieuws van het front.

Zaterdag ben ik naar Den Haag geweest om een proefles bij te wonen van de ‘Schrijversacademie’. In mijn zoektocht naar mogelijkheden om mijn schrijven verder te ontwikkelen viel mijn keuze op het lesprogramma dat door hen aangeboden wordt. Gisteren heb ik me vastgelegd voor een traject van anderhalf jaar. Ik zal vele kilometers van woorden aaneen moeten gaan rijgen en hoop dat af te ronden met een diploma. Via dit blog kunnen jullie regelmatig getuige zijn van de resultaten. En wees gerust, ik zal écht niet elke schrijfoefening gaan delen op deze site.

Vandaag arriveerde het eerste lesmateriaal. Vanaf het najaar weet ík in ieder geval hoe ik mijn donkere avonden ga vullen. Van verveling zal geen sprake zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s