Over mij

 

Op dit blog combineer ik twee ‘oude liefdes’. Fotograferen en schrijven. Het is een uitdaging om beeld te vormen met woorden en woorden te verbeelden door schrijven met licht. Ofwel,…fotografie. Ik laat jullie meekijken door mijn ogen en zien wat mij intrigeert en bezighoudt. Soms serieus, soms met humor, zowel in beeld als verhaal.

Ik ben een reislustige Bourgondiër met een passie voor natuur in al haar vormen. Deze thema’s zullen regelmatig de revue passeren op ‘Schrijfbeelden’.

Begin 2015 is mijn schrijfmotor aangewakkerd door de cursus ‘Schrijven van top tot teen’ van Nanda Huneman. (www.wonder-word.nl , een aanrader voor iedereen die graag met woorden speelt).

Op dit moment volg ik een opleiding aan de Schrijversacademie (www.schrijversacademie.nl). Na het afronden van de basisopleiding ga ik verder met de specialisatie ‘Columns & Blogs’. De opdrachten die hiervoor geschreven zijn, komen geregeld terug op deze site.

 

Reageren, delen, en feedback over de inhoud is allemaal welkom. Ik verzoek om de tekst en foto’s alleen na overleg en mijn toestemming te gebruiken! 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Fotografie en verhalen over alledaagse dingen, natuur en reizen.

%d bloggers liken dit: